TÁ-TI-KA fejlesztő program
0-tól 6 éves korú gyermekek és családjaik részére
Helyszín: Alexandra Könyvesház: 1055 Budapest, Nyugati tér 7

Időpont: csütörtökönként, 10.45-től
Az esetleges változásokról facebook oldalunkon üzenünk és körlevelet küldünk.
Feliratkozás a program hírlevelére, az ALEXANDRA szó feltűntetésével itt.


Miért zene?


A zenélés egy időben hat a két agyféltekére, hangolja azok működését és stimulálja a köztük kialakuló kapcsolatok létrejöttét. Formálja az értelmet és az érzelmeket, tökéletesíti mozgást, az észlelés összes modalitását, segíti a szociális érést. Olyan területek is fejlődnek általa, mint az egyensúlyérzék, a finommotorika, a lateralitás, a térirányok ismerete, és nem utolsó sorban a beszédkészség, valamint az idegen nyelvtanulási kompetenciák. Általános nevelő hatása pedig közismert.
További cikkek, érdekességek a zene fejlesztő hatásáról itt.


Miért ilyen korán?


A első életévekben a legfogékonyabbak a gyermekek a zenei készségek megalapozására, ezt napjaink kutatói többszörösen alátámasztották. Az is tény immár, hogy a kicsi koruk óta muzsikáló gyermekek könnyebben megállják a helyüket kesze-kusza világunkban. Ezért fektetünk oly nagy hangsúlyt a minél korábbi, rendszeres találkozásra a zenével.


A zene Mindenkié


A zene örömforrás. Az általa nyújtott élményre épül az éneklés, a zenélés, a zenével való játék személyiség-, képesség- és készségfejlesztő terápiás hatása - velünk született testi-lelki adottságainktól függetlenül. Csütörtöki csoportunk kiemelten az inklúzió jegyében szerveződik: örömmel látjuk a hétköznapi életvitelű családok mellett a fogyatékkal élő gyermekkel vagy szülővel érkezőket is. A környezet akadálymentesített. A csoport nyitott, bármikor lehet csatlakozni.
Részvételi díj: 1200,- Ft. Kedvezményes bérletvásárlási lehetőség. Szociális rászorultság esetén ingyenesség.

Szeretettel várunk Mindenkit!
 
március
 
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
©Tátikazene 2017 Minden jog fenntartva.
www.tatikazene.hu